Vi som jobbar här

Andreas Cederholm ->

ljudkvalitetsansvarig & producent
Han började sin började sin ljudbokskarriär redan 2001 som producent på Talking Books i New York. Efter några år återvände Andreas så till Stockholm och hamnade raskt på Visuellt Ljud. Han är producent och ansvarar för att vi håller den höga ljudkvalitén. Dessutom är han musiker och sköter både ljud- och musikläggning, när och där det behövs

Lasse LjungmanJansson ->

studioansvarig & producent
En av grundarna, med ett förflutet som datakonsult och utbildare. Lasse är producent och studioansvarig. Han håller även kurser för skådespelare i konsten att läsa in ljudböcker. Ofta hör man honom säga att han har världens bästa jobb.

Caroline Lööf ->

producent & kordinator
Vår producent Caroline kom till Visuellt Ljud som korrekturlyssnare, när hon pluggade media, skrivande och språk. Hon kompletterar producentrollen med att, som koordinator se till att produktionerna redigeras, korrekturlyssnas och skickas iväg till streamingtjänsterna i rätt tid. Passande nog är Caroline en stor litteraturälskare och slukar böcker i alla former och med alla sinnen.

Anders Brisling ->

kundansvarig & projektledare
Anders är en av grundarna, VD, försäljnings- och marknadschef. Han ansvarar för att boka alla produktioner och inläsare. Han håller också den dagliga kontakten och de goda relationerna med våra kunder och inläsare.

Förutom oss fast anställda, har vi flera mycket kompetenta frilansare i form av korrekturlyssnare, producenter och redigerare. Det behövs, när orderboken fylls på varje dag.